Solstic energy

 

  • Забезпечує бадьорістю на тривалий період часу та не дає побічних дій
  • Підвищує життєвий тонус
  • Сприяє поліпшенню кровопостачання мозку, поліпшенню пам'яті та концентрації уваги
  • Сприяє виробленню енергії в тканинах організму без виснаження природних енергетичних запасів
  • Прискорює гідроліз жирів і процеси метаболізму чим сприяє зниженню ваги
  • Є альтернативою таким енергетичним напоям, як кава, кола, чай

   Ефективність дії Solstic Energy (енергетичного коктейлю) забезпечується завдяки рослинним компонентам і вітамінам: екстрактам зерен гуараны, шкірки червоного винограду, зеленого чаю, корейського женьшеню, вітамінам групи В.

  Чого найбільше не вистачає сучасному людству? Звичайно ж, енергії! День у день нас лякають виснаженням енергетичних ресурсів Землі. Але кожна людина - це теж маленька планета, мікрокосм, як говорили древні. Як же нам поповнити свої особисті запаси енергії? Усім відомі традиційні тонізуючі напої - чай і кава. Але зовсім недавно на прилавках магазинів з'явилася безліч загадкових «енергетичних продуктів», що обіцяють небачений приплив сил після їхнього вживання. Майже всі вони містять незвичайний інгредієнт - гуарану.

  Гуарана (названа так по ім'ю американського тубільного племені Guaranis), рослина Paullinia Cupana або P.sorbilis сімейства сапіндових (Sapindaceae), у дикому вигляді росте в басейні Амазонки: на півночі й заході Бразилії та у Венесуелі, є деревною вічнозеленою ліаною, що має вертикальне або майже вертикальне положення, якщо виростає на відкритій місцевості. Її темні гілки обрамлені листами овальної форми із зубчиками по краях і квітками на коротких черешках, зібраними в суцвіття. Уже багато років у таких штатах як Бразилія, Пара, Гояс і Мату-Гросу гуарану вирощують і для промислових цілей.

   Задовго до того, як бразильські колонізатори відкрили для себе цю рослину, індіанці вже знали йому ціну. Коли європейські першовідкривачі вперше висадилися на берегах Південної Америки, вони були уражені фізичною активністю й швидкістю реакції тубільців. Незабаром вони виявили, що джерело невичерпної енергії індіанців ховається в маленьких плодах гуарани.

   C тих пір, як колонізатори зробили його своїм улюбленим напоєм, гуарана в Бразилії з кожним роком ставала всі популярнішою, її навіть вважають панацеєю від багатьох недуг. В 1905-м року бразильський лікар Луїс Перейра Баррету віддав хвалу тому, хто вперше приготував цей напій і помітив його корисні властивості, принісши тим самим величезну користь людям.

   Місцеві індіанці з давніх часів використовували плоди гуарани для готування не тільки тонізуючого, але й лікувального напою. Вони знали щиру ціну цим плодам. Насіння, відділені від м'якоті, індіанці подрібнювали й змішували з водою для одержання тесту. Із цього тесту вони виготовляли палички довжиною до 15 сантиметрів і 2,5 сантиметри в діаметрі.

   Продукт, добре відомий як гуарана, є 100% чистим натуральним порошком гуарани, отриманим з перетертих насінин. Порошок має злегка гіркуватий смак, але добре перемішується із фруктами й шоколадом для створення прекрасних напоїв. Також його можна змішувати із фруктами й шоколадом, додавати в сік або молоко, посипати під час сніданку на сухі пластівці.

   На відміну від Бразилії, де гуарана є традиційним прохолодним напоєм, для нас цей продукт поки справжня екзотика.

   Гуарана входить до складу безлічі БАДів і лікарських препаратів, завдяки своїм унікальним лікувальним властивостям. Все більшу популярність здобувають «енергетичні напої», до складу яких входить гуарана. Вони не тільки смачні та прекрасно вгамовують спрагу, але й відновлюють енергетичний баланс організму.

  Багато прихильників напою з гуарани відзначають його лікувальні властивості, стверджуючи, що це не просто тонізуючий напій, але й заспокійливий засіб, що підтримує роботу серця, а також ефективні ліки проти артеріосклерозу. Уважається, що гуарана допомагає й при лікуванні дизентерії, мігрені й невралгії. Також насіння гуарани традиційно використовувалися для лікування жару, лихоманки, спазмів, як стимулятори, афродизіаки, для профілактики бактеріальних інфекцій як зміцнюючий засіб.

   Гуарана може допомогти при боротьбі з надлишковою вагою, тому що притупляє почуття голоду й сприяє руйнуванню жирових відкладень.

  Насіння гуарани містять кристалічні субстанції, називані гуараніном, алкалоідно схожі з тиніном, що міститься в чаї, кофеїном з кави й іншими складовими чаю, коли й какао. Натуральна комбінація цих алкалоїдів має унікальний гармонічний баланс.

  Крім того, у гуарана втримується 5,5% амідів, 7% ресину, 0,6% сапоніну та сліди амінокислот аденіну й гуаніну, натрію, магнію, калію, кальцію і вітамін В1.

  Ця рослина містить менш агресивний різновид кофеїну. Однак стимулюючий потенціал гуараніну в 2-5 разів вище, ніж у кави.

  Кофеїн, що міститься в гуарані засвоюється організмом поступово, діє м'яко, оскільки засвоюється організмом комплексно з дубильною речовиною таніном. Танін сповільнює всмоктування в організм гуараніну, тому гуарана, на відміну від кави, не дратує слизові оболонки ШКТ.

  Перевага продукту перед кавою полягає ще й у тому, що він не засмічує організм, не вимиває кальцій і не приносить додаткових токсичних речовин. Крім того, натуральний кофеїн легко й повністю засвоюється, є відмінним джерелом енергії, особливо для нервової системи.

  Продукт дає почуття бадьорості, збільшує швидкість реакції, знімає втому, сприяє підвищенню тонусу, активізації розумової діяльності, поліпшує доставку кисню до кліток головного мозку. Також підсилює вироблення гормонів і травних ферментів. Він не впливає на адреналінову систему.

  Тонізуюча дія гуарани триває набагато довше, ніж у кави, близько 6-8 годин, не приводячи при цьому до перезбудження. Крім того, ніякого ефекту звикання і залежності!

 Червоний виноград завдяки великому змісту вітамінів, антоцианідів, антоціанів, дигидрокверцетину, ресвератролу і найважливіших для метаболізму людського організму легко засвоюваних солей мікроелементів - заліза, міді, кобальту й цинку, робить потужний сприятливий вплив на всі процеси метаболізму в людському організмі, і забезпечує сильний антиоксидантний захист, регенерацію кліток печінки, захищає клітинні мембрани від руйнування під впливом несприятливих умов (інфекція, радіація, інтоксикація, зайві окисні процеси), нормалізує кров'яний тиск, стимулює діяльність серцевого м'яза і поліпшує процеси кровотворення.

  Цінні для здоров'я і фруктові органічні кислоти, пектини, дубильні речовини, флавоноїди (природні пігменти), активін та інші важливі для імунної системи людини речовини, що рясно містяться у винограді. У шкірці втримується ресвератрол і дигидрокверцетин, що мають потужну антиоксидантну протиракову дію, благотворно впливають на всю серцево-судинну систему й разом із флавоноїдами перешкоджають виникненню атеросклерозу. Фруктові органічні кислоти, пектин, а так само клітковина, що міститься в шкірці та кісточках плодів червоного винограду, активізує діяльність кишечнику. Пектин зв'язує не тільки токсини, але й холестерин. Дубильні речовини червоного винограду, що мають Р-вітамінну активність, гальмують запальні процеси й нейтралізують великий спектр бактерій.

  Відмінна риса червоного винограду в тому, що він містить головні компоненти, що мають пряме відношення до серцево-судинної системи і процесу кровотворення. Це насамперед вітаміни групи В (особливо фолієва кислота і цианокобаламін), що досить позитивно впливають на синтез гемоглобіну; вітамін Р (флавоноіди) і речовини, що мають Р-вітамінну активність (дубильні речовини й антоцианы), що зміцнюють стінки кровоносних судин, поліпшують їх еластичність, підвищують капілярну прохідність і нормалізують кров'яний тиск; макроелемент калій і мікроелементи: залізо, мідь, кобальт і цинк. Глюкоза, що міститься в плодах винограду, позитивно впливає на м'язовий тонус і скорочувальну діяльність серця.

  Червоний виноград і його похідні широко використовуються в медицині, особливо при захворюваннях серця, нирок, печінки, легенів, бронхів, при подагрі, виснаженні нервової системи, гіпертонічній хворобі й гіпотонії, як загальнозміцнювальний засіб при анемії, при гастриті з підвищеною секреторною функцією шлунка, порушенні обміну речовин, безсонню, атонітичних запорах.

  Зелений чай сприятливо впливає на всі системи й органи людини, діє м'яко і нешкідливо, стимулює імунну систему, допомагає боротися з ожирінням, запобігає серцево-судинним, нирковим захворюванням, є найсильнішим антиоксидантом… Крім того, зелений чай сприятливо впливає на сексуальну активність, знімає спазми посудин головного мозку, рятує від депресивних станів.

  Цілющі властивості чаю вчені пояснюють багатством його хімічного складу. У наш час виділено 300 хімічних речовин, які входять до складу чайного листа, багато сполук не розшифровані.

  Тонізуюча дія чаю пов'язана з наявністю кофеїну, причому його концентрація в чайному листі вище, ніж у кава, а дія більш м'яка, і пов'язана із взаємодією кофеїну з таніном (речовиною, що стимулює розумову та фізичну працездатність). Крім того, чайний кофеїн не накопичується і не затримується в організмі людини навіть при дуже частому вживанні чаю. Крім кофеїну до складу зеленого чаю входять алкалоїди, впливаючи на нервову систему, вони знімають утому, сонливість, підвищують розумову й рухову активність, поліпшують коронарний кровообіг і травлення, регулюють діяльність нирок, є судинорозширювальним.

  У зеленому чаї міститься більше 300 різних речовин — вуглеводи, білки, мікроелементи, вітаміни С1, В1, В2, ВЗ, В5, К, Р. Крім того, зелений чай містить кальцій, магній, залізо, марганець, натрій, кремній, фосфор і його з'єднання.

  Більшість учених схильні до висновків, що зелений чай запобігає захворювання вінцевих артерій, особливо в прекрасної половини людства.

  Дослідження голландських учених підтвердили: щоденне вживання 1-2 чашок чаю зменшує ризик виникнення атеросклерозу аорти - на 46%, а споживання 4-х чашок - на 69%.

  Щоденне вживання зеленого чаю допомагає боротися із зайвою вагою. Особливо приємна деталь: у несолодкому чаї не міститься калорій! І він допомагає схуднути. Чай прискорює обмінні процеси, що відбуваються в організмі. І якщо причина надлишкової ваги - зниження обмінних процесів організму, то треба пити більше зеленого чаю. Дослідження показали, що корисні речовини, що містяться в зеленому чаї, прискорюють обмінні процеси і допомагають спалити додатково 70-80 калорій. Якщо випивати по 5 чашок зеленого чаю в день і займатися фізично вправами по 15 хвилин, то можна значно зменшити масу тіла.

  Женьшень корейський відомий як найбільш популярний засіб для зміцнення організму й стимуляції чоловічої енергії «янь».

  Здійснює швидкодіючий і тонізуючий вплив на нервову систему й органи дихання, підвищує рівень енергії в організмі й тому рекомендується при загальній слабості, занепаді сил.

  Позитивно впливає на чоловічу потенцію, затримує процес старіння й поліпшує сприйняття в літньому віці.

  Сприяє лікуванню анемії, втрати апетиту, пост стресового стану, пост операційного періоду й тривалих захворювань.

  Збільшуючи приплив енергії в організм, сприяє спалюванню жирів.

  Солстік Енерджі (Solstic Energy) компанії NSP рекомендований:

  • При зниженні працездатності, стомленні, надмірних навантаженнях і слабості
  • Для поліпшення кровообігу й профілактики розвитку атеросклерозу
  • Для підвищення витривалості
  • При стресових ситуаціях

    Склад 1 пакетика Солстік Енерджі (Solstic Energy) 3,77г:
       12 калорій
       Жири - 0г
       Білки - 0г
       Вуглеводи - 3г
       Тіамін (вітамін B1) - 1,5мг
       Рибофлавін (вітамін B2) - 1,7мг
       Ніацин (вітамін B3) - 20мг
       Піродоксин гідрохлорид (вітамін B6) - 2мг
       Ціанокобаламін (вітамін B12) - 6мкг
       Кальцію D пантотенат (вітамін B5) - 10мг
    Інші компоненти: мальтодекстрин, лимонна кислота, насіння гуарани, натуральний ароматизатор (цитрус), екстракт корейського женьшеню, яблучна кислота, сукралоза (підсолоджувач), екстракт зеленого чаю, екстракт шкірочки винограду, диоксид кремнію.

       Спосіб використання:
   Для одержання порції напою висипати вміст одного пакетика Солстік Енерджі (Solstic Energy) в 500мл води і добре перемішати. Для одержання більше слабкого смаку можна використовувати більшу кількість води. Випивати по 1-2 порції в день.

       Протипоказання:

    Індивідуальна нестерпність.

 



счетчик посещений